Παρασκευή 03/05/2024

Θάνατος Δοκίμου: Και άλλο μέλος με πυρετό – Αναχώρησε το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ από τη Νάπολη

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Αναχώρησε το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ μετά τη λήξη του καθεστώτος καραντίνας που τέθηκε.

Οι δύο Ναυτικοί Δόκιμοι που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Cotugno της Νάπολης πήραν εξιτήριο και είναι αρνητικοί στον κορονοϊό. Θα έρθουν στην Ελλάδα με αεροπορικό μέσο καθόσον έλαβαν εξιτήριο μετά τον απόπλου του ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ από το λιμάνι της Νάπολης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, άλλο ένα μέλος του πληρώματος νοσηλεύτηκε σήμερα, με κρίση κοιλιακού άλγους και πυρετό και αναμένεται το αποτέλεσμα για τον έλεγχο κορωνοϊού.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τις ιταλικές αρχές για την αιτία θανάτου της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου που πέθανε στις 25 Αυγούστου 2022 νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Del Mare.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για τον θάνατο της 19χρονης στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ

Την είδηση του θανάτου της Ναυτικής Δοκίμου έκανε γνωστή το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με ανακοίνωσή του:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ