Κυριακή 28/04/2024

Μόσχα: Ρώσος επιτέθηκε σε τρομοκράτη και έσωσε τη σύζυγό του και δεκάδες ανθρώπους

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ρώσος εξουδετέρωσε τρομοκράτη και έσωσε τη σύζυγό του και δεκάδες ανθρώπους κατά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας.

“Κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών, ένας άνδρας, προσπαθώντας να προστατεύσει τη γυναίκα του από τρομοκράτες που πυροβολούσαν αθώους ανθρώπους, επιτέθηκε σε έναν από αυτούς και τον εξουδετέρωσε”, αναφέρει ο Πρόεδρος. “Με τις ενεργές και αποφασιστικές ενέργειές του έσωσε τις ζωές των ανθρώπων γύρω του εκείνη τη στιγμή”, πρόσθεσε και πρότεινε ο άνδρας να βραβευθεί.

“Ήταν φρίκη. Κατάλαβα ότι αν καθυστερούσα, θα σκότωνε και εμένα και τη γυναίκα μου. Έπρεπε να επιτεθώ σε αυτόν τον εγκληματία. Έκανε ένα λάθος που έμεινε μόνος”, είπε ο άνδρας που ονομάζεται Μιχαήλ στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 24.

Τη στιγμή της επίθεσης, αυτός και η σύζυγός του βρίσκονταν στον ημιώροφο του αμφιθέατρου. Στο άκουσμα των πυροβολισμών, ο Μιχαήλ συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή και επικίνδυνη. Μαζί με τη γυναίκα του πήγε στις σκάλες για να κατέβει, όπου είχε ήδη πολύ κόσμο.

Όταν έφθασαν λίγα μέτρα πριν την έξοδο κινδύνου, όλοι άκουσαν την πρώτη έκρηξη. Φωτιά ξεκίνησε στην αίθουσα. Οι τρομοκράτες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ανθρώπων που προσπαθούσαν να κρυφτούν.

Τρεις από τους τρομοκράτες περπατούσαν μαζί, αλλά ο τέταρτος καθυστέρησε. Βλέποντας τον Μιχαήλ και τη γυναίκα του, ο τρομοκράτης άρχισε να ξαναγεμίζει το όπλο του.

Ο Μιχαήλ έσπρωξε τη γυναίκα του σε ένα ασφαλές μέρος και πήδηξε πάνω στον τρομοκράτη και άρπαξε το όπλο με το ένα χέρι και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το άλλο.

Ο τρομοκράτης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ο Μιχαήλ τον κράτησε από το λαιμό. Εκείνη τη στιγμή, ένας άλλος θεατής ήρθε τρέχοντας να βοηθήσει και με ένα χτύπημα που του έδωσε ο τρομοκράτης “έχασε” τις αισθήσεις του. Αυτός ο χρόνος ήταν ικανός δεκάδες άνθρωποι να διαφύγουν από το σημείο.

Έχοντας εξουδετερώσει τον τρομοκράτη για λίγο, ο Μιχαήλ έτρεξε να αναζητήσει τη σύζυγό του, η οποία εκείνη τη στιγμή είχε ήδη εγκαταλείψει το κτίριο και έψαχνε τον σύζυγό της στο παρακείμενο πάρκινγκ.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ