Κυριακή 28/04/2024

Διάγγελμα Πούτιν μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν προς τους Ρώσους μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε διάγγελμα στον λαό της Ρωσίας σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην Περιφέρεια της Μόσχας το βράδυ της 22ας Μαρτίου 2024.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κήρυξε την 24η Μαρτίου ημέρα εθνικού πένθους και υποστήριξε ότι “κύριο πράγμα τώρα είναι να αποτρέψουμε αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτό το λουτρό αίματος από το να διαπράξουν ένα νέο έγκλημα”.

Όσον αφορά τη διερεύνηση της τρομοκρατικής επίθεσης και τα αποτελέσματα των ανακριτικών ενεργειών, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι “βρέθηκαν και συνελήφθησαν και οι τέσσερις άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, όλοι όσοι πυροβόλησαν και σκότωσαν ανθρώπους. Προσπάθησαν να κρυφτούν και κινήθηκαν προς την Ουκρανία, όπου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τους ετοιμάστηκε “παράθυρο” από την ουκρανική πλευρά για να περάσουν τα κρατικά σύνορα. Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα.”

“Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου εργάζονται για να εντοπίσουν και να αποκαλύψουν ολόκληρη τη βάση συνεργών των τρομοκρατών: αυτούς που τους παρείχαν μεταφορά, περιέγραψαν οδούς διαφυγής από τον τόπο του εγκλήματος, ετοίμασαν κρύπτες, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών”, πρόσθεσε.

Ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε ότι “οι υπηρεσίες έρευνας και επιβολής του νόμου θα κάνουν τα πάντα για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος. Αλλά είναι ήδη προφανές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο με μια προσεκτικά, κυνικά σχεδιασμένη τρομοκρατική επίθεση, αλλά με μια προετοιμασμένη και οργανωμένη μαζική δολοφονία ειρηνικών, ανυπεράσπιστων ανθρώπων.”

“Γνωρίζουμε ποια είναι η απειλή της τρομοκρατίας. Εδώ βασιζόμαστε στην αλληλεπίδραση με όλα τα κράτη που συμμερίζονται ειλικρινά τον πόνο μας και είναι έτοιμα να ενώσουν πραγματικά τις δυνάμεις τους στον αγώνα ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, τη διεθνή τρομοκρατία, με όλες τις εκφάνσεις της”, σημείωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ