Τετάρτη 01/05/2024

Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι στο Έντε της Ολλανδίας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι και τα τέσσερα άτομα που είχαν κρατηθεί όμηροι σε καφετέρια στο Έντε της Ολλανδίας αφέθηκαν ελεύθερα και ο ύποπτος συνελήφθη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την είδηση, με δήλωση στον λογαριασμό της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι και οι τέσσερις όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι και γράφοντας: “Ο τελευταίος όμηρος αφέθηκε επίσης ελεύθερος και ένα άτομο συνελήφθη.”

Σε προηγούμενη ανάρτηση, η αστυνομία ανέφερε ότι οι τρεις όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος δεν είχε ξεπεραστεί ακόμα.

Γύρω στις 11 το πρωί (τοπική ώρα) σήμερα 30 Μαρτίου 2024, ο 28χρονος άνδρας απελευθέρωσε τρεις από τους τέσσερις ομήρους μετά από διαπραγματεύσεις.

Ο τέταρτος και τελευταίος όμηρος βγήκε γύρω στις 12:30 μ.μ (τοπική ώρα). Λίγο αργότερα ακολούθησε και ο 28χρονος άνδρας. Βγήκε από το καφέ με τα χέρια ψηλά. Η αστυνομία τον ανάγκασε να γονατίσει, του έβαλε χειροπέδες και του έδεσε τα μάτια.

Το κίνητρο της ομηρίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί από τις αρχές της Ολλανδίας. Άγνωστο είναι επίσης ποια είναι η ψυχική κατάσταση του 28χρονου άνδρα ο οποίος πέρυσι καταδικάστηκε για απειλή.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ