Πέμπτη 02/05/2024

Συνελήφθη ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στα χέρια της Αστυνομίας ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο σπίτι της στο Περιστέρι στις 1 Αυγούστου 2022, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εντοπίστηκε σε ομάδα παράτυπων μεταναστών στα Σκόπια.

Ο Πακιστανός μετά τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι διέσχισε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, εντάχθηκε σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και πέρασε παράνομα στα Σκόπια με σκοπό να μετακινηθεί προς την κεντρική Ευρώπη.

Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας
Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας

Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων και παραδόθηκε από αυτούς στην Ελληνική Αστυνομία. Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της Νικολέτας.

Την είδηση της σύλληψής του του Πακιστανού έκανε γνωστή πρώτος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media.

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ