Κυριακή 05/05/2024

#IamRemarkable: Εργαστήριο της Google για γυναίκες Αστυνομικούς

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Το 3ο εργαστήριο της Google #IamRemarkable, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 70 γυναικών Αστυνομικών

Το #IamRemarkable είναι μια πρωτοβουλία της Google που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες και σε άλλες υποεκπροσωπούμενες ομάδες να γιορτάσουν τα επιτεύγματά τους στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.

Γεννήθηκε στην ίδια τη Google, με στόχο την ενδυνάμωση του δικού της προσωπικού και πλέον το σεμινάριο υλοποιείται σε εταιρείες σε πάνω από 170 χώρες.

Το εργαστήριο για την Αστυνομία υλοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας με εκπαιδεύτρια το στέλεχος της Google, κα. Σπυριδούλα Δρακοπούλου.

Το στέλεχος της Google, Σπυριδούλα Δρακοπούλου
Το στέλεχος της Google, Σπυριδούλα Δρακοπούλου

Το εργαστήριο παρακολούθησαν διά ζώσης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας 15 συμμετέχουσες Αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες εντός Αττικής και παράλληλα με εξ αποστάσεως μετάδοση 55 γυναίκες Αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες ανά την επικράτεια.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν να διδάξει τις δεξιότητες αυτοπροβολής αλλά και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αστυνομικοί στον εργασιακό χώρο, ώστε να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αυξηθεί ο ρόλος και η προσφορά τους.

Η  Υποστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας Σοφία Λαμπροπούλου
Η Υποστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας Σοφία Λαμπροπούλου

Κατά την έναρξη του εργαστηρίου, απηύθυνε χαιρετισμό στις εκπαιδευόμενες, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σοφία Λαμπροπούλου, καθώς και το υψηλόβαθμο στέλεχος Sector Lead της Google, κ. Πάνος Μπόλλας.

Το στέλεχος Sector Lead της Google, Πάνος Μπόλλας
Το στέλεχος Sector Lead της Google, Πάνος Μπόλλας

Κατά τη λήξη του εργαστηρίου απονεμήθηκαν από τη Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας στις εκπαιδευόμενες βεβαιώσεις για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο της Google.

Εργαστήριο IamRemarkable της Google για γυναίκες Αστυνομικούς
Εργαστήριο IamRemarkable της Google για γυναίκες Αστυνομικούς. Εικόνα: Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ