Πέμπτη 02/05/2024

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους 2021 με 2 πλοία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο λιμένα του Πειραιά η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ). 

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, o Διοικητής ΣΝΔ Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, καθώς συγγενείς και φίλοι των Ναυτικών Δοκίμων.

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

ΘΕΠ ΣΝΔ 2021

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και θα συμμετέχουν η Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ».

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

Τα πλοία προβλέπεται να καταπλεύσουν στους λιμένες Κέρκυρας, Τεργέστης και Νάπολης , ενώ θα επιβαίνουν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και 8 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών (2 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, 2 από τη Σχολή Ικάρων, 2 από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και 2 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής).

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους έχει σκοπό την πρακτική εκπαίδευση εν πλω και την απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Ναυτικούς Δόκιμους, καθώς και την προβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους λιμένες κατάπλου.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ