Σάββατο 04/05/2024

ΣΜΥΝ: Ολοκληρώθηκε ο Θερινός Πλους 2022

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ολοκληρώθηκε ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους (ΘΕΠ) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους (ΘΕΠ 2022) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Φωτογραφία: Πολεμικό Ναυτικό (ΓΕΝ)
Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους (ΘΕΠ 2022) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Φωτογραφία: Πολεμικό Ναυτικό (ΓΕΝ)

Ο ΘΕΠ των Δοκίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικό με το Αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ ξεκίνησε στις Ιουλίου 2022 και διήρκησε έως τις 18 Αυγούστου 2022 οπότε και το Αρματαγωγό κατέπλευσε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Το Αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ

Κατά τον Θερινό Πλού της ΣΜΥΝ εκτελέστηκαν γυμνάσια και συνεκπαιδεύσεις στο πλαίσιο της πρακτικής εν πλω εκπαίδευσης και της απόκτησης ναυτικής εμπειρίας από τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς.

Οι 148 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και 4 σπουδαστές άλλων Στρατιωτικών Σχολών, συμμετείχαν επίσης σε εθιμοτυπικές επισκέψεις, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και στους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της 82ης Επετείου για τη Βύθιση του Καταδρομικού ΕΛΛΗ στη νήσο Τήνο.

Κατά την διάρκεια του ΘΕΠ της ΣΜΥΝ, το Αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ κατέπλευσε στα λιμάνια: Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, Λεμεσός Κύπρου, Χάιφα Ισραήλ, Τήνου και Μήλου.

Δείτε φωτογραφίες από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με τη ΣΜΥΝ στην Κύπρο:

Στο Ισραήλ:

Δείτε το βίντεο του ΓΕΝ με τον ΘΕΠ 2022 της ΣΜΥΝ:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ