Κυριακή 05/05/2024

ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2023: Ολοκληρώθηκαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες της ΣΝΔ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ολοκληρώθηκαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2023 της ΣΝΔ.

Η τελετή απονομής επάθλων στους νικητές του αγώνα ιστιοδρομιών με την επωνυμία ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2023, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση.

Στην τελετή απονομής παρέστησαν μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), πλήθος φίλων της ιστιοπλοΐας καθώς και ο Αναστάσιος Παστρικάκης, απόγονος της οικογένειας του πρώτου πεσόντα Ναυτικού Δοκίμου Ιωάννη Παστρικάκη στην μνήμη του οποίου ονομάστηκαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες με το όνομά του.

Ο αγώνας διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη ΣΝΔ, με την συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ) και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ). Χορηγοί του αγώνα ήταν ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΑ/ΣΝΔ) και ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

Ο Αρχηγός ΓΕΝ στο πλαίσιο της τελετής, βράβευσε το πλήρωμα της ΣΝΔ, το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στην “Ρεγκάτα Ναυτικών Ακαδημιών” και τη δεύτερη θέση στην “Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα” που έλαβε χώρα στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

Η ΣΝΔ συμμετείχε με ομάδα αποτελούμενη από τους:

α. Λοχαγός (ΤΧ) Χριστονίκος Γιαννίρης (Αρχηγός αποστολής και προπονητής)
β. Ναυτικός Δόκιμος (ΙΙΙ) Βησσαρίων Παππάς (Κυβερνήτης πληρώματος)
γ. Ναυτικός Δόκιμος (ΙΙ) Σπυρίδων-Ελευθέριος Παπανικήτας (πλήρωμα)
δ. Ναυτικός Δόκιμος (ΙΙ) Γεώργιος Λιότσης (πλήρωμα)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ