Πέμπτη 02/05/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Συνεχίζονται οι επιθεωρήσεις στα Στρατόπεδα… όπως πρέπει

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Συνεχίζονται οι επιθεωρήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις… όπως πρέπει

Όπως πρέπει γράφουμε διότι, θα εκτελεσθούν από Στρατιωτικούς και όχι πολιτικούς.

Αιτία αυτής της αλλαγής εκτιμούμε ότι είναι η υποψηφιότητα του ΥΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά ως Περιφερειάρχη Αττικής. Σιγά μη πήραν χαμπάρι ότι ξεφτίλιζαν την όλη διαδικασία. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας να ελέγχει πυροσβεστικές φωλιές και αποψιλώσεις που ξεκινούν στο Στρατόπεδα όταν οι άλλοι λένε Πρωταπριλιάτικα αστεία…

Σύμφωνα με το Γενικό επιτελείο Εθνικής Άμυνας συνεχίζονται από αύριο, Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, οι διευρυμένες Επιθεωρήσεις Ασφαλείας και Πυρασφαλείας σε Υπηρεσίες, Μονάδες και Συγκροτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό τις κατευθύνσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και σύμφωνα με τις οδηγίες και εντολές του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για τη βελτίωση και επαύξηση των υφιστάμενων μέτρων, όπου και εφόσον απαιτηθεί.

Το έργο θα εκτελεστεί από τις Γενικές Επιθεωρήσεις των Γενικών Επιτελείων, μέσω συγκρότησης εξειδικευμένων επιτροπών κατά Κλάδο, οι οποίες θα υποβάλλουν συμπεράσματα και συγκεκριμένες προτάσεις για τον κάθε επιθεωρούμενο χώρο στο ΓΕΕΘΑ.

Επικεφαλής των ανωτέρω επί μέρους επιτροπών τίθενται ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο Γενικός Επιθεωρητής Πολεμικού Ναυτικού και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ και τα αποτελέσματα θα υποβληθούν ιεραρχικά στο ΓΕΕΘΑ.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ