Σάββατο 04/05/2024

CHENS 2023: Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Αρχηγών Ευρωπαϊκών Ναυτικών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Αρχηγών Ευρωπαϊκών Ναυτικών CHENS 2023

Η Σύνοδος Αρχηγών Ναυτικού Ευρωπαϊκών Κρατών (Chiefs οf European Navies – CHENS 2023), διοργανώθηκε από το Ναυτικό της Ιρλανδίας, στην πόλη Κορκ από τις 17 έως και την 18 Μαΐου 2023.

Η Σύνοδος CHENS, αποτελεί ένα ανοικτό forum επικοινωνίας που αποσκοπεί στην προώθηση της συνεργασίας και στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Αρχηγών των Ευρωπαϊκών Ναυτικών.

Το βασικό θέμα της φετινής CHENS ήταν οι Ναυτικές Εφαρμογές Αναδυόμενων και Ανατρεπτικών Τεχνολογιών (Naval Implementation of Emergent and Disruptive Technologies).

Τους Αρχηγούς υποδέχθηκε ο Αρχηγός των Ναυτικών Δυνάμεων της Ιρλανδίας, Commodore Michael Malone, ενώ την έναρξη της Συνόδου κήρυξε ο Υπουργός Άμυνας της Ιρλανδίας Micheàl Martin.

Ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ συναντήθηκε περιθώριο των εργασιών της Συνόδου με τους ομολόγους του από το Βουλγαρικό, το Ρουμανικό, το Γαλλικό, το Ολλανδικό και το Ιταλικό Ναυτικό, με τους οποίους συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας.

Η επόμενη Σύνοδος CHENS 2024 προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Σλοβενία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ