Πέμπτη 02/05/2024

Χαρδαλιάς από ΑΤΑ: Η ισχυρή μας δύναμη αποτροπής διατηρεί το αγαθό της άμυνας αλώβητο!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, επισκέψεις στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στην 1η Στρατιά/EU-OHQ, στη Λάρισα.

Ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των επισκέψεων, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μειζόνων Επιχειρησιακών Σχηματισμών για την οργάνωση, την αποστολή, το επιχειρησιακό τους έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Χαρδαλιάς: Ισχυρή η αποτρεπτική δύναμη της Ελλάδας

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην ισχυρή αποτρεπτική δύναμη της Πατρίδας η οποία διατηρεί το αγαθό της άμυνας αλώβητο.

Αναφερόμενος στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι ο άοκνος καθημερινός και διαχρονικός αγώνας τους, εξασφαλίζει την ελευθερία της Πατρίδας μας και συμβάλλει στην προβολή της χώρας μας, ως δύναμη σταθερότητας και ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς στην 337 Μοίρα

Αναλυτικά, ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τις έδρες του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και το 1ο ΑΚΕ (Αεροπορικός Έλεγχος Μέσων Αεράμυνας – Κέντρο Σύνθεσης και Παραγωγής Αεροπορικής Εικόνας), την 337 Μοίρα, καθώς και το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση ο Αρχηγός ΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Επίσης, ξεναγήθηκε στον πρόσφατα εγκαινιασμένο Χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» του ΑΤΑ.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ