Πέμπτη 02/05/2024

Συγγνώμη ζήτησε ο Βαρεμένος για τον τραμπουκισμό της Καραμανλή στον ΣΚΑΪ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Συγγνώμη ζήτησε ο Βαρεμένος για τον τραμπουκισμό στην Καραμανλή κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ.

Η Άννα Καραμανλή αφότου εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκαν στην συντριβή του Φάντομ θυμήθηκε το ένα λεπτό σιγή που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Περιστέρι. Έπειτα είπε ότι, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του Υποσμηναγού Τουρούτσικα, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο θέατρο και χαμογελούσε και έδειξε την σχετική φωτογραφία.

Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή στον ΣΚΑΪ. Εικόνα (screenshot) Βίντεο YouTube
Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή στον ΣΚΑΪ. Εικόνα (screenshot) Βίντεο YouTube

Ο Γιώργος Βαρεμένος τότε, πήρε την φωτογραφία από τα χέρια της και την πέταξε.

Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή στον ΣΚΑΪ. Εικόνα (screenshot) Βίντεο YouTube
Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή στον ΣΚΑΪ. Εικόνα (screenshot) Βίντεο YouTube

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Αργότερα η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ακραία σεξιστική επίθεση και άσκηση σωματικής βίας κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά.

Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας.

Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΖΥΡΙΖΑ

Μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο οποίος χαρακτήρισε την ενέργεια του Βουλευτού του ως απαράδεκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος

Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό.

Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!”

Εμείς, θα πούμε απλά…αθλιότητες, και από τους δύο πολιτικάντηδες. Αθλιότητες την ώρα που ο Υποσμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας δεν είχε ταφεί ακόμη -το περιστατικό συνέβη στις 08:00- και ο Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης θα ταφεί αύριο 3/2/23.

Στον θάνατο όλοι σωπαίνουν!

Αυτά τα λέμε (γράφουμε) εμείς που δεν έχουμε ξεχάσει πως ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε την στιγμή της ενημέρωσης του για το αεροπορικό ατύχημα στις 26 Ιανουαρίου 2015 στην Ισπανία, όταν σκοτώθηκαν οι πιλότοι του ελληνικού F-16 D Σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης και Σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ