Σάββατο 27/04/2024

Τρίκαλα: Σωματική επίθεση δέχθηκε Ταγματάρχης και λεκτική οι Στρατιωτικοί στην παρέλαση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Σωματική επίθεση δέχθηκε Ταγματάρχης και λεκτική οι Στρατιωτικοί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Στα επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα πρωταγωνιστές ήταν συγγενείς θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγγενείς επιτέθηκαν λεκτικά σε Στρατιωτικούς και ένας εξ αυτών και σωματικά, σπρώχνοντας έναν Ταγματάρχη. Αστυνομικός με πολιτικά που ήταν παρών και σχεδόν σε επαφή με τον συγγενή απέτυχε να προστατεύσει τον Ταγματάρχη που ήταν σε θέση προσοχής.

Δείτε το βίντεο από το trikalaview:

Αργότερα, όταν χτύπησε το πηλήκιο του Ταγματάρχη, οι Αστυνομικοί τον απομάκρυναν ενόσω συνέχιζε να εξυβρίζει τόσο τους Στρατιωτικούς όσο και τους Πυροσβέστες οι οποίοι απένειμαν χαιρετισμό στους επισήμους ως όφειλαν.

Δείτε το βίντεο από το trikalanews.gr:

Νωρίτερα, ο ίδιος, παρέστη στην τοποθέτηση ανθοδέσμης με 57 τριαντάφυλλα στην εξέδρα των επισήμων, παρουσία αυτών και του Τρικαλινού βουλευτή της ΝΔ και Υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, ο οποίος παρίστατο ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο από το trikalaola.gr:

Σεβαστός ο πόνος των συγγενών, αλλά…

Οι Στρατιωτικοί οφείλουν να απονέμουν τον προβλεπόμενο χαιρετισμό σε αυτούς που προβλέπεται. Εάν “χάσουν” το αξίωμά τους οι βουλευτές, οι δήμαρχοι, οι κοινοτάρχες κοκ οι Στρατιωτικοί δε θα τους χαιρετούν στρατιωτικά. Τότε, θα μπορούν να τους χαιρετάνε εάν θέλουν, είτε διά χειραψίας ή αγκαλιάς ή όπως αλλιώς επιθυμούν.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ