Πέμπτη 02/05/2024

ΠΟΜΕΝΣ: Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι το πιο υγιές και οργανωμένο κομμάτι της κοινωνίας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι το πιο υγιές και οργανωμένο κομμάτι της κοινωνίας, αναφέρει η ΠΟΜΕΝΣ για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων 2023.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ στο μήνυμά της για την Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων σημειώνει ότι ο λαός τις Ένοπλες Δυνάμεις τις “θαυμάζει, τις σέβεται και τις εμπιστεύεται”.

Η ΠΟΜΕΝΣ συνοδεύει το μήνυμά της με μια σύνθεση φωτογραφιών στην οποία αναγράφεται “Χρόνια Πολλά στους παντοτινούς Φρουρούς της Πατρίδας μας!”

Αναλυτικά το μήνυμα ΠΟΜΕΝΣ για την Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων:

“Την 21 Νοεμβρίου εορτάζουμε μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας, τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου. Τιμούμε παράλληλα τις Ένοπλες Δυνάμεις ως ελάχιστη αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς τους στο Έθνος και την Πατρίδα μας. Τιμούμε τα στελέχη που υπηρετούν και υπερασπίζονται την ακεραιότητα της Πατρίδος μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν είναι και θα είναι το πιο υγιές και οργανωμένο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο λαός τις θαυμάζει,τις σέβεται και τις εμπιστεύεται.

Ας υποκλιθούμε στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που στέκονται μέρα και νύχτα ακοίμητος φρουρός των συνόρων μας προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια, ειρήνη και ευημερία!!!

Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω η Ελλάς!
Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις!”

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ