Κυριακή 05/05/2024

Δένδιας – Πολυτεχνείο: Απαράδεκτη ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την επέτειο

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

Φέτος, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών και των φοιτητριών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κατά της Δικτατορίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στα social media για το Πολυτεχνείο δήλωσε εμμέσως ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν “τότε απέναντι στην κοινωνία” ενώ “σήμερα σταθερό στήριγμά της”.

Η ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο (17/11/2023)
Η ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο (17/11/2023)

Τα εν λόγω συμπεράσματά του να έγραψε σε μια σύνθεση φωτογραφιών, όπου στο επάνω μέρος είναι φωτογραφία με το τεθωρακισμένο άρμα μάχης ΑΜΧ-30 έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου και στο κάτω μέρος τρεις φωτογραφίες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία όπου οι Στρατιωτικοί κλήθηκαν να μαζέψουν τα χάλια του κρατικού μηχανισμού καθώς και πτώματα ζώων.

Δεν γνωρίζουμε εάν το “σήμερα” είναι μόνο επί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και της υπουργίας του ή περιλαμβάνει και άλλες κυβερνήσεις… Κατά τον ΥΕΘΑ, όπως συμπεραίνει ο μέσος επιμελής άνθρωπος, όσοι υπηρετούσαν την επταετία 1967-1974 στις Ένοπλες Δυνάμεις, Στελέχη και Στρατιώτες, ήταν απέναντι στην κοινωνία.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας απάντησε γιατί όλες οι Κυβερνήσεις μετά το 1974 “στάζουν χολή” για τους Στρατιωτικούς και τους έχουν γραμμένους στα υποδήματά τους, μη γράψουμε τίποτα άλλο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ