Σάββατο 27/04/2024

Στο σπίτι των F-35 ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στο σπίτι των F-35 βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε στις 20 Ιουλίου 2022 τις εγκαταστάσεις των F-35 της “Lockheed Martin” στο Φορτ Γουώρθ του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σκοπός της επίσκεψής του στο εργοστάσιο παραγωγής των των μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35 ήταν η ενημέρωσή του για τις διαδικασίες παραγωγής και τις επιχειρησιακές δυνατότητες των αεροσκαφών.

Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε επίσης τη γραμμή παραγωγής των F-35 προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες κατασκευής και υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας, για την κατασκευή των μαχητικών F-35, αλλά και τα εξελισσόμενα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων.

Τέλος έλαβε πλήρη ενημέρωση από τον πιλότο δοκιμών Κρις Σπινέλλι (Chris Spinelli) για τα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συνοδευόταν από την Πρέσβειρα της Ελλάδος στις ΗΠΑ Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, υποδέχθηκαν ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος (Executive Vice President of Aeronautics) Γκρέγκορυ Μ. Ούλμερ (Gregory M. Ulmer), ο Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Αναπτύξεως (VP Business Development Initiatives) Ντένη Πλέσσα, η Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια αεροπορικών προγραμμάτων (Vice President and GM Aeronautics Operations) Μπρίτζετ Λώντερντεϊλ (Bridget Lauderdale) και ανώτατα στελέχη της Lockheed Martin.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στις εγκαταστάσεις των F-35 της "Lockheed Martin"
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στις εγκαταστάσεις των F-35 της “Lockheed Martin”

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στις ΗΠΑ για επίσημη επίσκεψη μετά την πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του Λόιντ Ώστιν (Lloyd Austin).

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ