Σάββατο 27/04/2024

ΜΤΣ: Αποφάσισε να δώσει χώρους στο ΚΑΕΑΚ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Το ΜΤΣ αποφάσισε να δώσει χώρους στο υπό ίδρυση ΚΑΕΑΚ.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας – ΠΟΑΣΑ.

Η ΠΟΑΣΣΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή της “ότι κατά την συνεδρίαση του ΔΣ του ΜΤΣ της 18-3-2024 αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία 6-2 (μειοψήφησαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΑ και της ΕΑΑΣ):

  • Η εκδήλωση προκαταρτικών ενεργειών για την αξιοποίηση των χώρων του ισογείου και του ημιώροφου του κτιρίου του ΜΤΣ.
  • Η εκπόνηση σχετικής μελέτης για τυχόν μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών του ισογείου και του ημιώροφου του ΜΤΣ και
  • Υποβολή αιτήματος στο ΥΕΘΑ για την σύνταξη της ως άνω μελέτης με μέριμνά του.”

“Εκ των ανωτέρων συνάγεται ότι μετά την σθεναρή αντίδραση της ΠΟΑΣΑ, της ΠΟΑΞΙΑ, της ΠΟΑΣΥ και μεγάλης μερίδας της ΕΑΑΣ δεν αποφασίστηκε άμεσα η παραχώρηση χώρων του ΜΤΣ στην υπό ίδρυση εταιρεία. Επίσης από την Ομοσπονδία μας κατετέθη εξώδικη δήλωση σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΤΣ η οποία τους επισημαίνει την ευθύνη τους έναντι της διαφύλαξης των περιουσιακών στοιχείων του ΜΤΣ Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των θέσεων της Ομοσπονδίας μας αλλά ταυτόχρονα μας επιβάλει να βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση προκειμένου να μη απεμποληθούν κεκτημένα δικαιώματα των μερισματούχων μελών μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ΕΑΑΣ είχε ανακοινώσει στις 20 Μαρτίου 2024 ότι, υπήρξε εντολή του ΥΦΕΘΑ προς το Μετοχικό Ταμείου Στρατού, όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τεθούν σε άμεση διαθεσιμότητα το ισόγειο και ο ημιώροφος τού επί της οδού Κολοκοτρώνη 13, ιδιόκτητου κτιρίου του Μετοχικού Ταμείου Στρατού – ΜΤΣ, στο υπό ίδρυση Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Έρευνας Ανάπτυξης και Καινοτομίας – ΚΑΕΑΚ.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ