Σάββατο 04/05/2024

Κρήτη: Σκοτώθηκε 25χρονος Καταδρομέας – Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Σκοτώθηκε ο 25χρονος Σφακιανός Καταδρομέας Νίκος Καγιαδάκης.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου Καταδρομέα έγινε γνωστή από την Ένωση των Απανταχού Σφακιανών με ανάρτηση στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για τον τραγικό και αδόκητο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη, του Παναγιώτη και της Άννας, νέου που κοσμούσε τον τόπο καταγωγής του, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και νά’χει καλοστρατιά στη γειτονιά των αγγέλων.
Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του.. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα, στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά.”

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ο 25χρονος Νίκος μαζί με την παρέα του την ώρα που επέστρεφαν από κοινωνική εκδήλωση σε περιοχή του Φραγκοκάστελου είδαν μια μικρή φωτιά που είχε ξεσπάσει από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης.

Τότε στην προσπάθειά του ο άτυχος νέος να σβήσει τη φωτιά κεραυνοβολήθηκε. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σφακίων με το προσωπικό να δίνει μάχη να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Καγιαδάκης υπηρέτησε ως Καταδρομέας στον Στρατό Ξηράς. Ως γνωστόν μια φορά Καταδρομέας για πάντα Καταδρομέας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ