Δευτέρα 06/05/2024

Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 7/2/23: Σε ποιες περιοχές κλείνουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας (Live Blog)

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα έχουν κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 7/2/23 λόγω κακοκαιρίας.

Κλειστά σχολεία θα έχουν αύριο Τρίτη 7/2/23 περιοχές της Ελλάδας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών συνέπεια της κακοκαιρίας ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ που πλήττει την Ελλάδα.

Σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023:

Κλειστά σχολεία Εύβοια

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, όλα τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας είναι κλειστά σήμερα Δευτέρα 6/2/23 και θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, για προληπτικούς λόγους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (πυκνή χιονόπτωση,ισχυρός παγετός) που επικρατούν στο Νομό, από την επέλαση της κακοκαιρίας «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» («BARBARA») [πηγή]

Κλειστά σχολεία Φθιώτιδα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, κλειστά είναι όλα τα σχολεία σε όλη την περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας λόγω της κακοκαιρίας σήμερα Δευτέρα και θα παραμείνουν κλειστές οι εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. [πηγή]

Κλειστά σχολεία Σάμο

‘Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Σάμου καθώς και οι Βρεφονηπιακοί κ Παιδικοί Σταθμοί είναι κλειστά σήμερα Δευτέρα 06.02.2023 και θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 07.02.2023 με απόφαση Δημάρχου. [πηγή]

Κλειστά σχολεία Κρήτη

Δήμος Καντάνου – Σελίνου Χανιά: Τα σχολεία είναι κλειστά σήμερα Δευτέρα 6/2/2023, με απόφαση Δημάρχου. Για αύριο Τρίτη 7/2/23 θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. [πηγή]

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, του Δήμου, είναι κλειστά σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. [πηγή]

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις (6/2) τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 7/2/23:

Η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς. Επισκεφθείτε την ΑΜΥΝΑ αργότερα…

Ανοιχτά και κλειστά σχολεία Αττική

Στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, πλην των Δήμων Λαυρεωτικής και Βούλας -Βάρης- Βουλιαγμένης όπου θα λειτουργήσουν κανονικά. Ωστόσο μετά από αίτημα των δήμων σε Παιανία, Κορωπί και Σαρωνικό θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ θα είναι κλειστά πλην του Δήμου Μεγαρέων όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ θα παραμείνουν σε όλους τους δήμους κλειστά. Συγκεκριμένα στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Παπάγου Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης-Ψυχικού, Μεταμόρφωσης, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Ηρακλείου.

Στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμων Ζωγράφου, Βύρωνα, Καισαριανής, Ηλιούπολης. Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους λειτουργούν κανονικά.

Στην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Περάματος. Από το δήμο Κερατσινίου λειτουργούν όλα εκτός από τα παρακάτω που θα παραμείνουν κλειστά:
1)Δημοτικά 3ο/6ο/12ο/23ο.
2)Γυμνάσια 1ο/2ο/4ο καθώς και το Ειδικό.
3)Λύκεια 1ο/2ο/3ο και το ΕΠΑΛ.

Στο δήμο Κορυδαλλού θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από τα παρακάτω:
1.Δημοτικά 9ο/ 10ο/ 5ο /12ο
2.Νηπιαγωγείο 3ο/7ο /8ο / 18ο / 19ο /21ο
3.Γυμνάσιο 4ο / 5ο

Στο ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ θα λειτουργήσουν όλα κανονικά εκτός:

α)Στο δήμο Χαϊδαρίου που θα λειτουργήσουν όλα εκτός από τα παρακάτω που θα παραμείνουν κλειστά:
1.Όλα στην περιοχή του Δάσους
2.Όλα στην περιοχή του Δαφνιού
3.1Ο Λύκειο
4.1ο Γυμνάσιο

β) Στο δήμο Πετρούπολης θα λειτουργήσουν όλα εκτός από τα παρακάτω σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά:
1.Νηπιαγωγείο 1ο /2Ο / 6Ο / 7Ο /12Ο /15Ο /16Ο/ 17Ο /17Ο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
2.Δημοτικό 1Ο / 4Ο /7Ο /8Ο /9Ο
3.Γυμνάσιο 4Ο / 6Ο
4.Γενικό λύκειο 3Ο

Στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ και στα ΝΗΣΙΑ θα λειτουργήσουν όλα κανονικά.

Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και αφού αξιολογήσει την κατάσταση με νεότερη ανακοίνωση θα κάνει γνωστό αν θα παραταθεί το κλείσιμο των σχολείων σε ορισμένες περιοχές και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Δήμος Περιστερίου: Την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 θα λειτουργήσουν κανονικά στην πόλη του Περιστερίου, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), τα εργαστήρια δημιουργίας, τα ΚΔΑΠ, καθώς και οι αθλητικοί χώροι. [πηγή]

Δήμος Παιανίας: Ανοιχτοί θα είναι αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Παιανίας, όπως αποφασίστηκε σε τηλεδιάσκεψη με την Περιφέρεια Αττικής. Κλειστά θα παραμείνουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια. Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Δήμος Ιλίου: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου την Τρίτη 07.02.2023.

Κλειστά σχολεία Σαμοθράκη

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ