Παρασκευή 03/05/2024

Κακοκαιρία Elias: Επί ποδός Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός για την Κακοκαιρία Elias

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2023.

“…Tο σύνολο των δυνάμεων του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΜΑΚ, η Πολιτική Προστασία, το σύνολο των δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων και φυσικά η Ελληνική Αστυνομία μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και εθελοντές και πολίτες βρίσκονται όλοι επί ποδός.” είπε ο Υπουργός.

“Είναι μία συνεργασία των τριών Σωμάτων αυτών, έτσι ώστε σε κάθε ευάλωτη περιοχή της Περιφέρειας, σε κάθε χωριό το οποίο πλημμύρησε, σε κάθε σημείο στο οποίο δημιουργήθηκαν προβλήματα από την τελευταία καλοκαίρια “Daniel” να βρισκόμαστε εκεί. Είναι συνδυασμός λοιπόν κακών καιρικών συνθηκών με την επιβάρυνση των υποδομών σε όλη την Περιφέρεια, αυτό που μας κάνει να βρισκόμαστε εδώ και να επιχειρούμε από κοινού”, πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας ότι βρίσκονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας πάνω από 1.500-1.600 αστυνομικοί, πάνω από δύο λόχοι των Ενόπλων Δυνάμεων, 70 άτομα της Ζ’ ΜΑΚ, πάνω από 108 – 110 χειριστές μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ήδη από το Σαββατοκύριακο, ημέρα και νύχτα, Στελέχη του Στρατού Ξηράς επιχειρούν με 28 μηχανήματα έργου, σε Γιάννουλη Λάρισας, Φαρκαδόνα Τρικάλων και Παλαμά Καρδίτσας, λόγω της αδυναμίας των Δήμων, ώστε να απομακρύνουν έγκαιρα τους μεγάλους όγκους αντικειμένων και ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας Elias.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ