Πέμπτη 02/05/2024

Αστυνομία: Η ανακοίνωση για την έξωση στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ και σήμερα το πρωί της έγινε έξωση.

Σύμφωνα με όσα η ίδια υποστήριξε, στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν αυτή αρνήθηκε, της “έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι”.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής υποστηρίζει ότι η παρουσία των αστυνομικών στο σημείο που έγινε η έξωση, ήταν για την παροχή συνδρομής στον δικαστικό επιμελητή, “μόνο για την καταστολή τυχόν αντίστασης και την πρόληψη διάπραξης άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος του” και “δεν ασκήθηκε σωματική βία” σε βάρος της Ιωάννας Κολοβού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

“Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί άσκησης σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπής, έπειτα από διαδικασία έξωσης από την οικία της, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αρμόδιο δικαστικό επιμελητή, πρωινές ώρες σήμερα 21-11-2022, διαδικασία για την οποία ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας από τον δικαστικό επιμελητή”.

Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της έξωσης είχε εκδοθεί ανακοίνωση στην οποία διευκρινιζόταν “ότι ζητήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών αστυνομική δύναμη για την παροχή συνδρομής στον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή, μόνο για την καταστολή τυχόν αντίστασης και την πρόληψη διάπραξης άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος του (άρθρο 160 του Π.Δ. α41/91)”.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ