Παρασκευή 03/05/2024

Επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής: Οι αερομαχίες με τους Τούρκους είναι καθημερινότητά μας

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής, ο πιλότος του F-16 Block 52 Plus της ομάδας ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας, που συγκίνησε τους Έλληνες με το μήνυμα του κατά την χθεσινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά.

Σε ερώτηση αν έτυχε σε εμπλοκή με Τούρκους, απάντησε ότι “αυτό είναι μια καθημερινότητα για όλους τους ιπταμένους, έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι“.

Το μήνυμα του Έλληνα πιλότου

Το μήνυμα του Έλληνα πιλότου προς τον ελληνικό λαό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη:

“Χαιρετίζουμε με υπερηφάνεια όσα πέτυχε η γενιά του ’40, υπερασπίζοντας την Πατρίδα μας. Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια. Τιμή σε εκείνους που στη ζωή τους όρισαν και φυλάττουν Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και στον Ελληνισμό απανταχού της Γης. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη!”

Ποιος είναι ο Χριστόδουλος Γιακουμής

Ο Επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής είναι Ιπτάμενος επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ».

Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2002. Το 2007, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ, ενώ το 2009 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2010 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 2000 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1600 είναι σε αεροσκάφη

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ