Πέμπτη 02/05/2024

Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ: Το Ιράν πίσω από τους τρομοκράτες που συνελήφθησαν στην Αθήνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Το Ιράν σχεδίαζε την τρομοκρατική επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στην Αθήνα.

Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Eli Cohen.

“Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων”, έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Eli Cohen.

“Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος”, συμπλήρωσε.

Νωρίτερα σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, την οποία μεταδίδει η Jerusalem Post, “η Μοσάντ βοήθησε την Ελλάδα να σπάσει την ιρανική τρομοκρατική ομάδα”.

“Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα του Ιράν που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον τρόμο εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στο εξωτερικό”, σημειώνεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν ως τρομοκράτες είναι Πακιστανοί υπήκοοι και λάμβαναν εντολές από άτομο που βρίσκεται στο Ιράν. Ο τελευταίος φέρεται να τους προέτρεψε να πραγματοποιήσουν την επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στου Ψυρρή, η οποία λειτουργεί και ως εστιατόριο.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ