Κυριακή 05/05/2024

Δοϊράνη: Τρένο σταμάτησε για να περάσουν φορτηγά σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Τρένο σταμάτησε για να περάσουν φορτηγά σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στη Δοϊράνη.

Επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Σέρρες-Θεσσαλονίκη σταμάτησε στη σιδηροδρομική διάβαση του δρόμου Δροσάτου – Δοϊράνης (Κιλκίς) για να περάσει φορτηγό.

Νωρίτερα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που ανάρτησε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης του ΟΣΕ, στη σελίδα της στο facebook, είχε διέλθει έτερο φορτηγό.

Σε εικόνα (του 2011) από τους χάρτες της Google διακρίνονται στην εν λόγω διάβαση κινητά φράγματα (μπάρες).

Σιδηροδρομική διάβαση δρόμου Δροσάτου - Δοϊράνης. Ευθεία μπροστά η Δοϊράνη, προς τα δεξιά Σέρρες και αριστερά Θεσσαλονίκη. Εικόνα: Google Maps
Σιδηροδρομική διάβαση δρόμου Δροσάτου – Δοϊράνης. Ευθεία μπροστά η Δοϊράνη, προς τα δεξιά Σέρρες και αριστερά Θεσσαλονίκη. Εικόνα: Google Maps

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης σε προηγούμενη ανάρτησή της τονίζει πέρα των λοιπών ότι, “στην γραμμή προς Σέρρες ο ΟΣΕ τοποθετεί φύλακες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις ΜΟΝΟ όταν διέρχονται τρένα που μεταφέρουν εμπορεύματα, αφήνοντας τα επιβατικά τρένα εκτεθειμένα και αναγκάζοντας την Hellenic Train να τοποθετήσει εποχούμενους φύλακες! Το τρένο σταματάει πριν την διάβαση, ο φύλακας κατεβαίνει από αυτό, την εξασφαλίζει, το τρένο διέρχεται και περιμένει τον φύλακα να ξαναεπιβιβαστεί σε αυτό!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ