Κυριακή 05/05/2024

ΔΙΑΥΓΕΙΑ: “Χιούστον έχουμε πρόβλημα” – 403 Forbidden

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Προβλήματα λειτουργίας παρουσιάζει η ιστοσελίδα του πληροφοριακού συστήματος του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας.

Εάν, το πρόβλημα είναι λόγω αναβάθμισης του User Interface και του τρόπου λειτουργίας ώστε να βελτιωθεί και η γενική εμπειρία του χρήστη (User Experience) τότε “πάει και έρχεται”.

Εάν, όμως έχει αφεθεί στην τύχη του και κανένας δεν παρακολουθεί την λειτουργία του καθημερινά τότε “Χιούστον έχουμε πρόβλημα“.

Το καθημερινά περιλαμβάνει και τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες αργίας…

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής το οποίο τονίζει ότι δεν έχουν αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια οι υποδομές που σχεδιάστηκαν πριν μια δεκαετία.

“Πολύ συχνά παρουσιάζονται προβλήματα στην αναζήτηση της πληροφορίας και την διαθεσιμότητα του συστήματος και των δεδομένων των αποφάσεων. Οι δυσλειτουργίες της πλατφόρμας είναι συχνές, χωρίς προειδοποίηση και τις περισσότερες φορές δεν παρέχεται πληροφόρηση για το είδος του προβλήματος. Μηνύματα όπως “Εσωτερικό σφάλμα διακομιστή. Κωδικός σφάλματος: 500” και “Παρουσιάστηκε Σφάλμα:SEARCH-006″ που παρουσιάζονται, είναι ενδεικτικό της προχειρότητας που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι από το Υπουργείο, την πρόσβαση των πολιτών σε δημόσιες πληροφορίες, που αφορούν την ορθή διαχείριση, την διαφάνεια και την λογοδοσία.”, αναφέρει η ανακοίνωση.

“Η άμεση επίλυση των τεχνικών προβλημάτων και η διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας ενός τόσο σημαντικού για τη λειτουργία του κράτους και της οικονομίας συστήματος όπως αυτό της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ