Σάββατο 04/05/2024

Νίκος Δένδιας: Τέλος ο “άδειες” Μονάδες, έρχονται συγχωνεύσεις

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Έρχονται συγχωνεύσεις Μονάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτό προανήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος σημείωσε ότι θα μεταβεί στη Φιλανδία για να δει από κοντά το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας.

“Είμαι πάντα της λογικής ότι δε χρειάζεται να επανεφεύρεις τον τροχό, μπορείς να αντιγράψεις ένα πετυχημένο μοντέλο και να το προσαρμόσεις στις δικές σου ιδιαιτερότητες”, είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 2 Φεβρουαρίου 2024, στη διαδικτυακή εκπομπή «Meeting Point» της Όλγας Τρέμη, στο newsbomb.gr.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε αναφερόμενος στο μοντέλο της στρατιωτικής θητείας καθώς και στην ατζέντα 2023 για τις Ένοπλες Δυνάμεις ότι “Μονάδες με μικρό ανθρώπινο δυναμικό και πάρα πολλά κενά θα πάψουν να υπάρχουν. Θα υπάρχουν συγχωνεύσεις και πολύ μεγάλες αλλαγές σε όλα αυτά.”

“Θα υπάρχουν δε κενά στις μονάδες, τα οποία θα συμπληρώνονται από έφεδρους, καλά εκπαιδευμένους έφεδρους”, συμπλήρωσε και διευκρίνισε ότι δεν μειώνεται η στρατιωτική θητεία.

“Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα κατ’ αρχήν γιατί δε θα ήθελα να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δε θα μειώσουμε τη θητεία, δε θα μειώσουμε το χρόνο θητείας“, είπε ο Νίκος Δένδιας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ