Παρασκευή 03/05/2024

ΓΑΔΑ: ΕΔΕ για τους Αστυνομικούς στο βίντεο του Κοψιάλη

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΕΔΕ για τους Αστυνομικούς στο βίντεο του Κοψιάλη με την σύλληψη του 43χρονου.

Αυτό ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα 30 Ιανουαρίου 2024. Ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν ισχύει ότι και στις ΗΠΑ σχετικά με τα βίντεο συλλήψεων.

Ο Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται η σύλληψη 43χρονου, ο οποίος διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, και ταξίδεψε στον Πειραιά για να συνευρεθεί ερωτικά με 13χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την ΕΔΕ:

“Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης.”

Ο 43χρονος χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Η ανήλικη ωστόσο ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε οικία στην περιοχή του Πειραιά, όπου ακινητοποιήθηκε από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Από τις επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην οικία και στο όχημά του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ