Πέμπτη 02/05/2024

Νίκος Δένδιας: Ημέρα Βετεράνων και Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων στις 11 Νοεμβρίου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ημέρα Βετεράνων και Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων θα καθιερώσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τους εκπροσώπους των κομμάτων και τη στρατιωτική ηγεσία στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, με αφορμή την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων που εορτάσθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2023.

“…Θα ήθελα να ανακοινώσω, ότι με την αφορμή του Εορτασμού, σε συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, αποφάσισα την καθορισμό Ημέρας Βετεράνων των Ενόπλων Δυνάμεων. Όχι μόνο βετεράνων πολεμιστών, αλλά όσων υπηρέτησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι το ελάχιστο το οποίο μπορούμε να πράξουμε ως ελληνική Πολιτεία για να εκδηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους στάθηκαν στο καθήκον τους προς την Πατρίδα”, είπε ο Νίκος Δένδιας.

Ως ημέρα εορτασμού της Ημέρας Βετεράνων και Αποστράτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θα προταθεί η 11η Νοεμβρίου, ημέρα επέτειου της λήξης του Α Παγκοσμίου Πολέμου, “η οποία είναι και ημέρα κατά την οποία τιμώνται οι βετεράνοι στις περισσότερες χώρες”, όπως δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ