Πέμπτη 02/05/2024

ΓΕΕΘΑ: Ολοκληρώθηκε το Σχολείο Ανάπτυξης Υγειονομικών Προγραμμάτων Ειδικών Επιχειρήσεων

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ολοκληρώθηκε το Σχολείο Ανάπτυξης Υγειονομικών Προγραμμάτων Ειδικών Επιχειρήσεων που διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ και με συντονισμό από την Διοίκηση Ειδικού Πολέμου.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας το οποίο σημειώνει ότι το εν λόγω Σχολείο διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Κινητή Ομάδα Εκπαίδευσης (ΚΟΕ) του Στρατηγείου Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ (NATO Special Operations Headquarter – NSHQ).

Σχολείο Ανάπτυξης Υγειονομικών Προγραμμάτων Ειδικών Επιχειρήσεων

Το Σχολείο Ανάπτυξης Υγειονομικών Προγραμμάτων Ειδικών Επιχειρήσεων (Special Operations Medical Program Development Course – SOMPDC), του ΝΑΤΟ, αποσκοπεί στην εκπαίδευση Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών – μελών της Συμμαχίας επί των διαδικασιών τυποποίησης υγειονομικής υποστήριξης των Ειδικών Επιχειρήσεων σε τακτικό, επιχειρησιακό και στρατηγικό επίπεδο.

Σχολείο Ανάπτυξης Υγειονομικών Προγραμμάτων Ειδικών Επιχειρήσεων

Στο Σχολείο SOMPDC που διεξήχθη από 24 έως και 28 Απριλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Στρατόπεδο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ στην Νέα Πέραμο Αττικής, συμμετείχαν 13 στελέχη Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων από την Ελλάδα, την Βραζιλία, την Γερμανία, την Εσθονία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ