Κυριακή 05/05/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Η μοναξιά του αναλογίου και του δείκτη στο ΚΕΤΑΚ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η μοναξιά του ξύλινου αναλογίου και του ξύλινου δείκτη στο ΚΕΤΑΚ

Τη μοναξιά του ξύλινου αναλογίου και του ξύλινου δείκτη στην απεραντοσύνη του σύμπαντος θέλησε να “αιχμαλωτίσει” ο φωτογράφος κατά την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στο Διακλαδικό Κέντρο Έρευνας/Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΤΑΚ).

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε το νεότευκτο Διακλαδικό Κέντρο Έρευνας/Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας – ΚΕΤΑΚ, το οποίο ανασυγκροτήθηκε και αποτελείται από προσωπικό όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκεί, ο Στρατηγός Φλώρος ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο του ΚΕΤΑΚ, και στην συνέχεια παρακολούθησε επίδειξη ποικίλων τύπων, μεγεθών και δυνατοτήτων Drones, ιπτάμενων τηλεκατευθυνόμενων στόχων, περιπλανώμενων πυρομαχικών (Loitering Munitions), καθώς και πληθώρα σύγχρονων διαβαθμισμένων τεχνολογικών προϊόντων που δύναται να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις διαστάσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνική Άμυνας – ΓΕΕΘΑ έδωσε στην δημοσιότητα σχετικό φωτογραφικό υλικό. Φωτογραφίες με “θόλωση” των όσων είδε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η φωτογραφία που μας άρεσε περισσότερο είναι η παρακάτω, διότι έχει μια καλλιτεχνική διάθεση. Την ονομάζουμε “Μοναξιά μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος…“.

Ξύλινο αναλόγιο και ξύλινος δείκτης: "Μοναξιά μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος..."
Ξύλινο αναλόγιο και ξύλινος δείκτης: “Μοναξιά μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος…”

Ερωτήματα όπως, αν σε μια φωτογραφία “πιξελιάζεις” περιοχές, γιατί τη δημοσιεύεις; δεν μπορούμε να τα απαντήσουμε. Για να δείξεις ότι είσαι “απόρρητος”, ότι κάνεις σωστά τη δουλεία σου; Γιατί;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αρκούσε μια φωτογραφία από την ενημέρωση. Το βήμα προς τα εμπρός φαίνεται από τη νέα εποχή του εισήλθε το ΚΕΤΑΚ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ