Τετάρτη 24/04/2024

Youth Pass: Μέχρι 15 Μαΐου 2024 οι αιτήσεις για το επίδομα 150 ευρώ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Μέχρι τις 15 Μαΐου 2024 οι αιτήσεις για τα 150 ευρώ του Youth Pass 150 ευρώ.

Οι αιτήσεις για τους νέους και τις νέες που έχουν συμπληρώσει το 18ο ή 19ο έτος της ηλικίας τους το 2023, ξεκίνησαν στις 1 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου 2024.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να λάβει ο δικαιούχος την οικονομική ενίσχυση, είναι:

  • να έχει εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, ώστε να επιβεβαιώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και έπειτα
  • να υποβάλει εμπρόθεσμα αίτηση με κωδικούς taxisnet στην πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/youthpass

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα με τα 150 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε φυσικά καταστήματα με συσκευή που υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (μέσω πρωτοκόλλου NFC), όσο και σε e-shop για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η υποβολή της αίτησης για το Youth Pass μπορεί να γίνει και μέσω ΚΕΠ.

Τα χρήματα μπαίνουν στη ψηφιακή χρεωστική κάρτα μέχρι την 31η Μαΐου 2024. Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα του Προγράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών ή τη λήψη υπηρεσιών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών όπως: αεροπορικές εταιρείες, αερομεταφορές, ενοικίαση αυτοκινήτων, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις/καταλύματα, μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές επιβατών, υπηρεσίες ταξί, υπηρεσίες λεωφορείων, θαλάσσιες μεταφορές/ακτοπλοϊκά, ενοικίαση θαλάσσιων σκαφών, αεροδρόμια/αεροσταθμοί, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ενοικίαση τροχόσπιτων κ.λπ., ηλεκτρονικά βιβλία, ταινίες, μουσική, βιβλιοπωλεία, κατασκηνώσεις αναψυχής και αθλητισμού, κάμπινγκ, σινεμά, αίθουσες χορού, σχολεία, στούντιο, θεατρικές επιχειρήσεις, πρακτορεία εισιτηρίων, εκθέσεις και τουριστικές ατραξιόν, μουσεία, υπηρεσίες γυμναστηρίου.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Κοινού 210-2157518, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ