Παρασκευή 03/05/2024

Θεσσαλονίκη: 23χρονος λήστεψε 8 καταστήματα σε 2 ώρες – Τον “τσάκωσε” η Άμεση Δράση

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Στην αυτόφωρη σύλληψη 23χρονου προχώρησε η Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης ο οποίος νωρίτερα είχε ληστέψει 8 καταστήματα

Ο 23χρονος σε διάστημα μόλις δύο ωρών λήστεψε με την απειλή όπλου, 4 φαρμακεία, 1 μίνι-μάρκετ και 3 πρακτορεία ΟΠΑΠ στη Νεάπολη, στους Αμπελόκηπους, στην Καλαμαριά και στη Χαριλάου.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από έμπειρα πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης να κινείται πεζός στην περιοχή Χαριλάου. Προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας, προτείνοντας παράλληλα όπλο προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι ενεργώντας με επαγγελματισμό και ψυχραιμία, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή του δράστη, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι, 20 ευρώ και ενδύματα που τον τοποθετούν στους χώρους των ληστειών. Η λεία του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 15.595 ευρώ.

Αυτόφωρη σύλληψη 23χρονου στην Θεσσαλονίκη που έκανε 11 ένοπλες ληστείες. Εικόνα: Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης
Αυτόφωρη σύλληψη 23χρονου στην Θεσσαλονίκη που έκανε 11 ένοπλες ληστείες. Εικόνα: Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας προέκυψε ότι, ο 23χρονος, με τη συνδρομή ατόμων, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, το διάστημα 11 και 12 Δεκεμβρίου 2022, διέπραξε 3 ακόμη ένοπλες ληστείες σε καταστήματα ψιλικών στη Νεάπολη και τις Συκιές.

Η Αστυνομία σημειώνει ότι, ο 23χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα και είχε συλληφθεί, δυνάμει σχετικού εντάλματος, τον Νοέμβριο του 2019 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για διάπραξη 6 ληστειών σε καταστήματα ψιλικών του κέντρου της πόλης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ