Σάββατο 04/05/2024

Συντάξεις ΜΑΙΟΥ 2024: Πότε πληρώνονται από ΕΦΚΑ σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις ΜΑΙΟΥ 2024 από ΕΦΚΑ σε συνταξιούχους Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ

Έχοντας μπει στο μήνα πριν το Πάσχα και σε αναμονή για τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ πολλοί περιμένουν να δουν τη σύνταξη Μαΐου να μπαίνει στα ΑΤΜ των Τραπεζών.

Με δεδομένο ότι, οι μισθωτοί πληρώνονται τις συντάξεις την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα και οι μη μισθωτοί την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα, οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Μαΐου 2024:

  • Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 θα πληρωθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
  • Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 θα πληρωθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ} και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ

Ένα συχνό ερώτημα των συνταξιούχων, όταν ανακοινώνονται οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων, είναι πότε τα χρήματα μπαίνουν στα ΑΤΜ των τραπεζών, ώστε να μπορούν να κάνουν ανάληψη με την κάρτα τους.

Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδυνές ώρες (συνήθως από τις 16:00 έως τις 21:00 ανάλογα με την τράπεζα).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ