Κυριακή, 6 Ιουλίου 2025

Στρατός Ξηράς: Πέθαναν δύο εν ενεργεία Στελέχη του, αύριο οι κηδείες τους

Top 5 This Week

Διαφήμιση TEMU

Related Posts

Οι κηδείες των δύο εν ενεργεία Στρατιωτικών θα γίνουν αύριο.

Αναλυτικά, πέθαναν ο 37χρονος Ανθυπίλαρχος Παναγιώτης Βασιλείου και ο 40χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Δημήτριος Χρυσόπουλος.

Η κηδεία του Παναγιώτη Βασιλείου θα τελεστή τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου στα Τρίκαλα. Αφήνει πίσω τους γονείς του Ευάγγελο και Αθανασία και τα αδέλφια του Ιωάννα και Κρίτωνα.

Ο Ανθυπολοχαγός (ΤΘ) Παναγιώτης Βασιλείου ως Σπουδαστής ΣΜΥ
Ο Ανθυπίλαρχος Παναγιώτης Βασιλείου ως Σπουδαστής ΣΜΥ

Η κηδεία του Δημήτριου Χρυσόπουλου θα τελεστή τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μοσχοπόταμο Πιερίας. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Αθανασία και την κόρη τους, τους γονείς του Γεώργιο και Τριανταφυλλιά, το αδερφό του Αντώνη και τη γιαγιά του Γλυκερία.

Διαφήμιση TEMU
ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Δημήτριος Χρυσόπουλος
ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Δημήτριος Χρυσόπουλος

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους! Καλό Παράδεισο Παναγιώτη! Καλό Παράδεισο Δημήτρη!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Διαφήμιση TEMU

Popular Articles