Σάββατο 04/05/2024

Ρέθυμνο: Βίντεο από τον πυροβολισμό στο μπαρ – Ερωτήματα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Βίντεο με τον πυροβολισμό έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο Κρήτης. Ερωτήματα για τις συνθήκες παρουσία αστυνομικού οχήματος.

Στα social media αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή του πυροβολισμού έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο κατά την στιγμή του πυροβολισμού καταγράφεται η παρουσία οχήματος της Αστυνομίας τύπου pick-up.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό του πυροβολισμού στο Ρέθυμνο

Ως προς το χρονικό του περιστατικού, όπως αναφέρει το neakriti.gr, 26χρονος από παρέα 5 ατόμων λογομάχησε με τουλάχιστον δύο νεαρούς θαμώνες ενός μπαρ, ο ένας εκ των έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Έπειτα η παρέα πήγε στο μπαρ που αργότερα συνέβη το περιστατικό του πυροβολισμού. Εκεί, ο υπεύθυνος ασφαλείας του μπαρ και πατέρας του Αστυνομικού που πυροβόλησε, τους απαγόρευσε την είσοδο. Προκλήθηκε διαπληκτισμός και φέρεται να απειλήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας με μαχαίρια που κατείχαν οι νεαροί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το neakriti.gr ο Αστυνομικός φέρεται να δέχθηκε χτύπημα από το μαχαίρι που κρατούσε ο νεαρός και ανταπέδωσε πυροβολώντας τον με όπλο.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο άτομα βρίσκονται στο έδαφος και γύρω από αυτούς άλλα άτομα. Στο σημείο υπάρχει αστυνομικό όχημα τύπου pick-up με σβηστό φάρο. Έπειτα ακούγεται πυροβολισμός ο οποίος επιβεβαιώνεται και από την φράση του νεαρού στο τέλος “πυροβολήσανε τον…”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το neakriti.gr, ο Αστυνομικός φέρεται να δέχθηκε χτύπημα από το μαχαίρι που κρατούσε ο νεαρός και ανταπέδωσε πυροβολώντας τον με όπλο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρεις νεαροί, αδέρφια από το Μυλοπόταμο, που φέρονται να καβγάδισαν με τον πατέρα του αστυνομικού όσο και ο εκτός υπηρεσίας άνδρας της Αστυνομίας που πυροβόλησε.

Το cretapost.gr θέτει το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί “γιατί ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός συνεχίζει να εμπλέκεται στην υπόθεση και κάνει χρήση όπλου ενώ στο σημείο βρίσκονται συνάδελφοί του.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ