Σάββατο 04/05/2024

Πρόωρες εκλογές 2022: Πότε θα γίνουν, εάν γίνουν;

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Σενάρια για πρόωρες εκλογές 2022 έρχονται στο προσκήνιο.

Εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής και διαφαινόμενης επισιτιστικής κρίσης λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία καθώς επίσης έντασης και όξυνσης στο Αιγαίο για ακόμα μια φορά από την Τουρκία, έρχονται σενάρια για πρόωρες εκλογές το 2022.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν εξαντληθεί η τετραετία, την άνοιξη του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο οι βουλευτές της ΝΔ ορίζουν τις πρόωρες εκλογές 2022 το φθινόπωρο, με την προκήρυξη των εκλογών να γίνεται το τέλος Αυγούστου.

Θα γίνουν πρόωρες εκλογές 2022;

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο FM 100 και τον Βαγγέλη Πλάκα, στις 10 Ιουνίου 2022, κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SouthΕast Europe Cooperation Process – SEECP), είπε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2023.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Βαγγέλης Πλάκας: Ανανεώνουμε ουσιαστικά τώρα το ραντεβού, κ. Πρόεδρε, για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 10 Σεπτεμβρίου που θα είναι εκ των πραγμάτων προεκλογική, έτσι δεν είναι;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κύριε Πλάκα, όπως έχω πει πολλές φορές οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Θα είναι προεκλογική στο βαθμό που θα είναι σίγουρα η τελευταία Έκθεση της Θεσσαλονίκης πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές που θα γίνουν το ’23. Αν την ορίσετε με αυτό τον τρόπο, ναι, θα συμφωνήσω μαζί σας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ