Παρασκευή 03/05/2024

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023: 298 προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία – Πως θα κάνετε αίτηση – Ειδικότητες – Προσόντα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023: Βγήκε το ΦΕΚ για 298 προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία. Μάθετε πως θα κάνετε αίτηση, ποιο είναι το όριο ηλικίας και οι ειδικότητες.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ η προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 για την Πολεμική Αεροπορία.

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 αίτηση

Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ 2023 για την Πολεμική Αεροπορία, άνδρες και γυναίκες, πρέπει να συμπληρώσουν την προβλεπόμενη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop.haf.gr/. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά, με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

Οι υποψήφιοι ταυτοποιούνται στην ανωτέρω εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και υποβολής των δικαιολογητικών, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet.

Η διαχείριση της αίτησής τους (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση δικαιολογητικών, οριστικοποίηση) υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά. Η εφαρμογή θα παράγει μετά την οριστικοποίηση της αίτησης αντίγραφο αυτής, ως αποδεικτικό οριστικής υποβολής της καθώς και Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (μηχανογραφικό αρχείο PDF με μοναδικό κωδικό αίτησης υποψηφίου), τα οποία και οφείλουν να αποθηκεύσουν – εκτυπώσουν όλοι οι υποψήφιοι. Μετά την οριστικοποίηση και έως την ανάρτηση των Πινάκων των υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, δε θα είναι δυνατή καμία διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των υποβληθέντων δικαιολογητικών, ούτε και η υποβολή νέας αίτησης. Θα είναι δυνατή η συμπλήρωση μόνο των αιτήσεων που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών, η οποία αρχίζει από την επομένη της ημερομηνίας της ως άνω ανακοίνωσης, μετά τη λήξη της οποίας δεν θα είναι εφικτή ουδεμία διόρθωση – συμπλήρωση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε τα δικαιολογητικά τους να αντιστοιχούν πλήρως στην ειδικότητα που δηλώνουν και να είναι πλήρη, επικυρωμένα και μεταφρασμένα.

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 όριο ηλικίας – ύψος

Οι υποψήφιοι Επαγγελματίες Οπλίτες – ΕΠΟΠ πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (Γεννηθέντες από 1-1-1996 έως 31-12-2004).

Οι υπηρετούντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ένοπλες Δυνάμεις (Γεννηθέντες από 1-1-1993 έως 31-12-2004).

Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ 2023 πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,60μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες.

ΕΠΟΠ 2023 ειδικότητες

Διαβάστε στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ την Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 για την Πολεμική Αεροπορία με τις ειδικότητες και τις γραμματικές γνώσεις κ.λπ. (αρχείο PDF):

Διαβάστε επίσης την Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 για το Πολεμικό Ναυτικό, τον Στρατό Ξηράς και το Κοινό Νομικό Σώμα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ