Σάββατο 04/05/2024

Παναγιωτόπουλος: Νομοσχέδιο για ζητήματα στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων – Τι είπε για αγορά F-35

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» αναφέρθηκε στις κορβέτες λέγοντας ότι “η απόφαση για τις κορβέτες θα προκύψει εντός του πρώτου τετραμήνου του έτους”.

Κορβέτες: Ναυπήγηση πλοίων σε ελληνικό ναυπηγείο

Σημείωσε επίσης ότι “η λήψη της καθίσταται πιο περίπλοκη εάν λάβουμε υπόψη ότι σκοπός και στόχος μας είναι να έχουμε οπωσδήποτε ναυπήγηση πλοίων σε ελληνικό ναυπηγείο, με τήρηση όμως των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης που θα συμφωνηθούν.”

Αγορά F-35

Όσον αφορά στην αγορά F-35 είπε ότι “μας ενδιαφέρει η προμήθεια νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς. Η υπόθεση αυτή δεν έχει να κάνει τόσο με τη διάθεσή των Αμερικανών, όσο με τη δική μας δυνατότητα να εντάξουμε στον οικονομικό προγραμματισμό μας αυτήν την προμήθεια. Προχωρούμε στη συνολική αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων βήμα – βήμα, αλλά με βήμα ταχύ.”

Νομοσχέδιο για ζητήματα στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων

Για την μέριμνα προσωπικού ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στην απαλλαγή από κάθε φόρο των επιδομάτων επικινδυνότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς επίσης ότι εντός των επομένων μηνών θα κατετεθεί στην Βουλή νομοσχέδιο με αποκλειστικό αντικείμενο διατάξεις που απλοποιούν, διευθετούν και επιλύουν ζητήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ