Δευτέρα 06/05/2024

Λιβύη: Ποιοι επέβαιναν στο όχημα που συγκρούστηκε με το λεωφορείο της ελληνικής αποστολής – Φωτογραφίες από το τροχαίο

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Επέβαινε οικογένεια στο αυτοκίνητο που τράκαρε με το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική αποστολή στη Λιβύη;

Η ανάρτηση έχει ανανεωθεί (update 18/9/2023)…

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γίνονται γνωστά, αυτοκίνητο μάρκας Toyota (τύπου τζιπ) στο οποίο επέβαιναν 6 νεαροί, οι οποίοι επέστρεφαν από την πληγείσα από την καταστροφή περιοχή της Λιβύης, Ντέρνα, όπου παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Gandula με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες. Σημειώνεται ότι, δεν αναφέρεται ότι στο τροχαίο ενεπλάκη το λεωφορείο που μετέφερε τους Έλληνες αλλά και ούτε καν άλλο όχημα. Αν ήταν όχημα που επέβαιναν Λίβυοι δεν θα το ανέφεραν ώστε να συλλυπηθούν και για τους άλλους συμπολίτες τους;

Οι νεαροί επιβαίνοντες ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Βεγγάζης, κατά άλλους και δημοσιογράφοι, καθώς και μέλη της “Νεολαίας Φαζάα της Βεγγάζης”.

Η είδηση που μεταδίδει το Πανεπιστήμιο της Βεγγάζης, μέσω συλλυπητήριας ανακοίνωσής του, διαμοιράζεται σε αναρτήσεις πολιτών μαζί με την παρακάτω φωτογραφία, η οποία εκτιμάται ότι είναι από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι 3 Στρατιωτικοί και 2 πολίτες

Να έγιναν δύο τροχαία ατυχήματα (1 με φοιτητές και 1 με οικογένεια που δήλωσαν αρχές Λιβύης) την ίδια ημέρα στην ίδια περιοχή, είναι πιθανό.

Αυτοί που αναφέρουν την είδηση του τροχαίου με τους 6 νεαρούς και οι οποίοι είναι φίλοι τους, θα ανέβαζαν τυχαίες φωτογραφίες από άλλο τροχαίο ατύχημα; Ίσως, όχι.

Την εικόνα με τις σακούλες με τα πτώματα και κάποιες άλλες δεν τις δείχνουμε για ευνόητους λόγους.

Update: Σύμφωνα με τη φωτογραφία με την αραβική επιγραφή (πάνω δεξιά στο παρακάτω κολάζ φωτογραφιών) η οποία ήταν κολλημένη στο όχημα των 6 νεαρών, θεωρούμε αδύνατο αυτή να διασώθηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο τροχαίο ατύχημα της ελληνικής αποστολής. Υπάρχει περίπτωση όμως, από την σύγκρουση να έσπασε το πίσω τζάμι, να πήρε ο αέρας το χαρτί και να ανευρέθηκε μετά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ