Δευτέρα 29/04/2024

Λήμνος: Την 130 Σμηναρχία Μάχης και το Στρατόπεδο ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ επισκέφθηκε ο Δένδιας την Πρωτοχρονιά

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Την 130 Σμηναρχία Μάχης και το Στρατόπεδο ΥΠΙΛΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ στη Λήμνο επισκέφθηκε ο Νίκος Δένδιας την Πρωτοχρονιά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε, σήμερα Πρωτοχρονιά 2024, τη Λήμνο. Πρώτος σταθμός του Υπουργού ήταν η 130 Σμηναρχία Μάχης – 130 ΣΜ, όπου αντάλλαξε ευχές με τον Διοικητή Σμήναρχο (Ι) Θωμά Παπαδημητρίου, τα πληρώματα και τους τεχνικούς των Αεροσκαφών Επιφυλακής (Readiness) F-16, όπως και με το πλήρωμα Επιφυλακής του Ελικοπτέρου SUPER PUMA που εκτελεί αποστολές Έρευνας – Διάσωσης (SAR).

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στη Λήμνο την Πρωτοχρονιά 2024

Ακολούθως ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στην Κανονιοφόρο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ που ναυλοχεί στο λιμάνι της Μύρινας, όπου αντάλλαξε επίσης ευχές με τον Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Λήμνου Πλοίαρχο Βασίλειο Παππά ΠΝ, τον Κυβερνήτη της Κανονιοφόρου Πλωτάρχη Ραδάμανθυ Βοσκάκη ΠΝ και τα μέλη του πληρώματος.

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στη Λήμνο την Πρωτοχρονιά 2024

Έπειτα παρέστη στην Δοξολογία για την έλευση του νέου έτους στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της Μύρινας, και αργότερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ και τον Διοικητή της 88 ΣΔΙ μετέβη στο Στρατόπεδο ΥΠΙΛΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ όπου γευμάτισε με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας που υπηρετούν σε αυτό.

Κατά τον σύντονο χαιρετισμό του στο γεύμα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε:

«Θέλω να σας πω πόσο χαρούμενος είμαι που έχω την ευκαιρία να σας δω σήμερα και να σας ευχηθώ από κοντά. Βεβαίως δεν μπορεί η πανηγυρικότητα της μέρας να εκφραστεί πέραν ενός ορίου, γιατί όπως ξέρετε χάσαμε ένα πιλότο μας εδώ και ελάχιστες μέρες και κατά συνέπεια νομίζω ότι θα ήταν άπρεπο στη μνήμη του να έχουμε κάλαντα και όλα αυτά τα οποία υπό κανονικές συνθήκες σημαδεύουν τη μέρα.

Αυτό όμως δεν ελαττώνει τη θερμότητα των αισθημάτων και της ευγνωμοσύνης που νοιώθω για αυτό το οποίο κάνετε, για αυτό το οποίο επιτελείτε. Όπως ξέρετε επίσης, το γεωγραφικό σημείο είναι απόλυτα κομβικής σημασίας για τη χώρα. Η Λήμνος διασφαλίζει την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και κατά συνέπεια το έργο σας εδώ είναι έργο πάρα πολύ σημαντικό.

Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά για μένα να είμαι εδώ αυτή τη μέρα, εκ μέρους και της Πολιτείας και εκπροσωπώντας νομίζω το σύνολο της κοινωνίας να σας ευχηθώ καλή χρονιά, ό,τι καλό, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ευχαριστώ θερμά για την μεγάλη χαρά και τη μεγάλη τιμή».

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ