Σάββατο 04/05/2024

ΓΕΕΘΑ: Υποκινούμενη επιχείρηση κατά του Στρατηγού Φλώρου – Ανακοίνωση για εφημερίδα Documento

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

Δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος εμφανίζεται σε έκθεση της ΕΥΠ “να αγοράζει σπίτι με 600.000 ευρώ μαύρο χρήμα”.

Το ΓΕΕΘΑ λόγω του δημοσιεύματος της εφημερίδας Documento εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι επιχειρείται υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία.

Η εν λόγω επιχείρηση, πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία, είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα που η Πατρίδα του έχει αναθέσει και επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento:

“Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους.”

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento αναγράφεται:

Παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρου

Η εξευτελιστική έκθεση της ΕΥΠ
Τον εμφανίζει να αγοράζει σπίτι με €600.000 μαύρο χρήμα

Στόχος 519c
"Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου, έναντι €1.200.000, στο οποίο ποσό τα €600.000 πληρώθηκαν "μαύρα". Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία έναντι των €1.500, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων."
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023. Εικόνα: Εφημερίδα Documento
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023. Εικόνα: Εφημερίδα Documento

Το άρθρο αναφέρει αγορά σπιτιού από τον γαμπρό του αλλά δεν γίνεται αναφορά σε “μαύρο χρήμα”. Κλασσική περίπτωση clickbait τίτλου σε έντυπη μορφή.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια εφημερίδα είχε γράψει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν στόχος παρακολούθησης από την ΕΥΠ με κωδικό 519c

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ