Παρασκευή 03/05/2024

Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με Ισραηλινό Υπουργό Άμυνας

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ισραηλινό Υπουργό Άμυνας

Συγκεκριμένα σήμερα 12 Ιανουαρίου 2023 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Ιώβ Γκάλαντ (Yoav Galant).

Κατά τη συνομιλία, αναδείχθηκε η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσεως Ελλάδος- Ισραήλ, για την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Εκφράστηκε, επίσης, ικανοποίηση για το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών και της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Κατά τις συνομιλίες τονίστηκε ότι η Τριμερής Συνεργασία Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ συμβάλλει στην προώθηση της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν (Eli Cohen) με αφορμή την επικοινωνία που είχε χθες (11/1/2023) με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη ανέφερε ότι πως το Ισραήλ αποδίδει μεγάλη σημασία στο τρίγωνο Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας και υπογράμμισε πως “σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις τριμερείς κυβερνητικές συναντήσεις”.

Διαβάστε επίσης:
Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με Γερμανίδα Υπουργό Άμυνας για τα ΤΟΜΑ Marder
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ