Τρίτη 07/05/2024

Επίδομα Παιδιού Α21: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Τι να κάνετε πριν την αίτηση για το 2024

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις Α21 για το επίδομα παιδιού. Τι να κάνετε πριν την αίτηση Α21 για το επίδομα παιδιού 2024.

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού 2024 με τον ΟΠΕΚΑ να αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως την 11η Μαρτίου και ώρα 18.00.

Η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Θα κλείσει προσωρινά στις 29 Μαρτίου και ώρα 08.00 για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων Α21 και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου έτους 2024.

Τι να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση

Προϋπόθεση για να λάβουν οι δικαιούχοι το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ είναι η φοίτηση των ανηλίκων τέκνων στην υποχρεωτική εκπαίδευση (φοίτηση από το προ νήπιο έως και το γυμνάσιο).

Στις περιπτώσεις που τα δηλωθέντα στοιχεία δεν διασταυρώνονται ως προς την ακρίβειά τους, θα τους ζητηθεί η ηλεκτρονική επισύναψη της βεβαίωσης φοίτησης σε σχολείο. Η εν λόγω βεβαίωση πρέπει να έχει εκδοθεί εντός του 2024.

Για να εκδώσετε ηλεκτρονικά βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται μέσω του gov.gr από εδώ.

Η αίτηση για το Επίδομα Παιδιού Α21 υποβάλλεται στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet από εδώ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού στη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ