Παρασκευή 03/05/2024

ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 23: Στην Άσκηση της Εθνοφυλακής ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Άσκηση “ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 23” των Ταγμάτων Εθνοφυλακής του 10ου Συντάγματος Πεζικού

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς παρακολούθησε την Άσκηση ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 23 με τη συμμετοχή Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Δράμας, Καβάλας και Σιδηροκάστρου, του 10ου Συντάγματος Πεζικού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2023.

Την Άσκηση ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 23 παρακολούθησαν επίσης, οι Διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, του Γ’ Σώματος Στρατού/NRDC–GR Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος και του 10ου ΣΠ Συνταγματάρχης Αδάμ Σαρρής, αντιπροσωπεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν αποστρατεία στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Άσκηση ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 23

Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων “ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 23” αφορούσε στην φύλαξη ζωτικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα του φράγματος Λευκογείων της ομώνυμης τεχνητής λίμνης στην περιοχή Λευκόγεια Κάτω Νευροκοπίου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική δραστηριότητα για τον επαγγελματισμό, την υπερηφάνεια, το υψηλό ηθικό και την αποτελεσματικότητα επί του πεδίου, ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι είναι έτοιμες, αποφασισμένες και προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν επιτυχώς κάθε πρόκληση που αφορά στην διαφύλαξη και υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την άσκηση της Εθνοφυλακής:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου «F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Μάρμαρα-Γρανίτες AΒΕE», Ηλία Κυριακίδη, στην έδρα των γραφείων του Ομίλου, στη Βιομηχανική Περιοχή Προσοτσάνης Δράμας τον οποίο ευχαρίστησε για την αγάπη και το σεβασμό του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και τη σημαντική συμβολή του με δωρεές για την ανακαίνιση χώρων και τον εξωραϊσμό μνημείων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ