Πέμπτη 02/05/2024

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Σε “all time high” η Στρατιωτική Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Σε “all time high” βρίσκεται η Στρατιωτική Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ανάρτησή του στα social media δήλωσε ότι η Στρατιωτική Συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκεται στο μέγιστο σημείο όλων των εποχών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με τον Ανώτατο Διοικητή των Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) – SACEUR και Διοικητή της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ (United States European Command – U.S. EUCOM) General Christopher G. Cavoli, τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον με την αποστολή ελικοπτέρων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην Ελλάδα.

“Συζητήσαμε επίσης για θέματα ενδιαφέροντος ΝΑΤΟ , αλλά και για την Στρατιωτική Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ που βρίσκεται σε all time high, και συμφωνήσαμε για την περαιτέρω αναβάθμισή της”, έγραψε ο Στρατηγός Φλώρος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα συναντηθεί με τον Στρατηγό Cavoli τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Όσλο της Νορβηγίας, στην Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων (Military Committee Conference in Chiefs of Defence Session – MCCS).

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ