Τρίτη 30/04/2024

Αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2022 Στρατός Ξηράς – Ναυτικό – Αεροπορία: Οι Πίνακες με επιτυχόντες και επιλαχόντες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσαν σήμερα 11 Οκτωβρίου 2022 -όπως είχαμε γράψει- τα τελικά αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2022 με τους επιτυχόντες και επιλαχόντες.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του διαγωνισμού για την κατάταξη υποψηφίων ΕΠΟΠ στον Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία καθώς και Κοινό Νομικό Σώμα αναρτήθηκαν οι κυρωμένοι πίνακες τελικών αποτελεσμάτων «ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ», «ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ» υποψηφίων Ε.ΟΠ ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας αναρτήθηκαν.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται σε ποιούς από τους παραπάνω πίνακες περιλαμβάνονται πληκτρολογώντας Ctrl και F και στο πλαίσιο «Εύρεση» τον κωδικό της αίτησής τους (π.χ. Ctrl και F και κωδικός αίτησης 223512).

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι (αποτυχόντες στις ψυχοτεχνικές – υγειονομικές εξετάσεις ή αθλητικές δοκιμασίες) μπορούν να ενημερώνονται, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη, για τον λόγο απόρριψής τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα κληθούν για κατάταξη με Σημείωμα Κατάταξης που θα τους αποσταλεί έγκαιρα από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για την κάλυψη των κενών θέσεων, όσων δεν καταταγούν ή αποχωρήσουν πριν από την ορκωμοσία, θα κληθούν για κατάταξη ισάριθμοι από τους επιλαχόντες υποψήφιους κατά σειρά επιτυχίας στην ειδικότητά τους.

ΕΠΟΠ 2022 τελικά αποτελέσματα: Στρατός Ξηράς

Τα τελικά αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2022 στον Στρατό Ξηράς στο παρακάτω αρχείο pdf

ΕΠΟΠ 2022 τελικά αποτελέσματα: Πολεμικό Ναυτικό

Τα τελικά αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2022 στην Αεροπορία στα παρακάτω αρχεία pdf

ΕΠΟΠ 2022 τελικά αποτελέσματα: Πολεμική Αεροπορία

Τα τελικά αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2022 στην Αεροπορία στα παρακάτω αρχεία pdf

ΕΠΟΠ 2022 τελικά αποτελέσματα: Κοινό Νομικό Σώμα

Τα τελικά αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2022 στην Αεροπορία στο παρακάτω αρχείο pdf

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ