Παρασκευή 03/05/2024

Παναγιωτόπουλος: Άμεσα η διαδικασία απόκτησης F-35

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Συνάντηση με στελέχη του Προγράμματος (JSF PO – Joint Strike Fighter Program Office) για το μαχητικό αεροσκάφος F-35 είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο σήμερα 24 Μαΐου 2022, συμμετείχε και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζωρτζ Τζέιμς Τσούνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι σε συνέχεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, θα ξεκινήσει, άμεσα, η διαδικασία απόκτησης αεροσκαφών F-35, τα οποία θα καλύψουν προβλεπόμενες επιχειρησιακές απαιτήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι τα Γενικά Επιτελεία θα προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες, στο πλαίσιο της ισχύουσας διαδικασίας προμήθειας αμυντικών εξοπλισμών.

Κατά τη συνάντηση, τονίστηκε ότι η απόκτηση των αεροσκαφών F-35, η οποία θα ενισχύσει, περαιτέρω, την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας και την διαλειτουργικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος και ΗΠΑ, αντανακλά το στρατηγικό επίπεδο των διμερών αμυντικών σχέσεων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ