Παρασκευή 29/03/2024

Ο Τραμπ σνομπάρει το Twitter παρά το “Ναι” στην δημοσκόπηση του Έλον Μασκ

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ έκανε δημοσκόπηση με το ερώτημα προς τους χρήστες εάν πρέπει να ξεμπλοκαριστεί ο λογαριασμός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Την Παρασκευή, ο Έλον Μασκ δημοσίευσε μια 24ωρη δημοσκόπηση στο Twitter ζητώντας από τους χρήστες να αποφασίσουν εάν ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα νέα υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, θα πρέπει να αποκατασταθεί στην πλατφόρμα.

-Διαφήμιση-

Τελικά, λίγο περισσότεροι από 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δημοσκόπηση με το 51,8% να ψηφίζει υπέρ της επαναφοράς και 48,2% κατά.

“Ο κόσμος μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί”, έγραψε ο Μασκ στο Twitter συμπληρώνοντας την λατινική φράση Vox Populi, Vox Dei που σημαίνει “Φωνή λαού, φωνή Θεού”.

Ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια Followers πριν αποκλειστεί στις 8 Ιανουαρίου 2021.

“Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό”, είπε ο πρώην Πρόεδρος μέσω βίντεο όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter.

-Διαφήμιση-

Είπε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup εταιρεία του Trump Media & Technology Group, η οποία, όπως είπε, είχε καλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πήγαινε “εξαιρετικά καλά”.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις