Τρίτη 16/04/2024

IHU ή B.1.640.2: Νέα παραλλαγή κορονοϊού από το Καμερούν εντοπίστηκε στη Γαλλία

Παραλλαγή Καμερούν

Η παραλλαγή, που επί του παρόντος ονομάζεται B.1.640.2 ή IHU, πιστεύεται ότι προέρχεται από το Καμερούν και μέχρι στιγμής αναγνωρίστηκε μετά από ανάλυση 12 θετικών δειγμάτων ασθενών με Covid-19 που ζούσαν στην ίδια γεωγραφική περιοχή της νοτιοανατολικής Γαλλίας.

IHU ή B.1.640.2

Ενόσω ο κόσμος παλεύει με το εξαιρετικά μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού, που ονομάζεται Όμικρον, το οποίο έχει οδηγήσει σε αύξηση των λοιμώξεων, ερευνητές στη Γαλλία ανέφεραν την εμφάνιση μιας νέας παραλλαγής SARS-CoV-2.

Στην ερευνητική εργασία που δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί και δημοσιεύτηκε στο medRxiv, επιστήμονες από το IHU Méditerranée Infection στη Γαλλία είπαν ότι ο πρώτος ασθενής που εντοπίστηκε ότι είχε μολυνθεί από την παραλλαγή είχε επιστρέψει στη Γαλλία από ένα ταξίδι στο Καμερούν.

Οι ερευνητές το αποκαλούν παραλλαγή IHU, αν και οι ερευνητικές ομάδες δεν είναι εξουσιοδοτημένες να ονομάζουν παραλλαγές.

Οι παραλλαγές ορίζονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) εάν προκαλούν ανησυχία.

«Αυτά τα δεδομένα είναι ένα άλλο παράδειγμα του απρόβλεπτου της εμφάνισης των παραλλαγών του SARS-CoV-2 και της εισαγωγής τους σε μια δεδομένη γεωγραφική περιοχή από το εξωτερικό», έγραψαν οι ερευνητές.

Νωρίτερα γράψαμε ότι η Ταϊβάν δεν ακολουθεί οδηγίες CDC των ΗΠΑ για 5ήμερη καραντίνα

ΠΑΜ!!!

Δεν ξέρεις τί είναι τα κουπόνια 100 ευρώ και η έκπτωση 30% στο Temu; Αγόρασες και θέλεις ξανά τα κουπόνια; Θέλεις να αφαιρέσεις το όριο παραγγελίας 25€;

Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις